Premierul Ciucă și Marcel Ciolacu vor efectua joi o vizită în judeţul Mureş

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Premierul Nicolae Ciucă efectuează joi o vizită în judeţul Mureş, unde are programate întâlniri cu reprezentanţii unor companii şi participă la evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale Târgu Mureş.

Potrivit agendei anunţate de Biroul de presă al Guvernului, în prima parte a zilei, prim-ministrul Ciucă va merge la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş (Institutul Inimii), informează Agerpres.

Ulterior, acesta va avea o întâlnire de lucru cu reprezentanţii conducerii Azomureş şi se va deplasa la Fabrica de Lactate Mirdatod Prod SRL din Reghin. Tot la Reghin, va vizita compania IRUM, specializată în construcţia de maşini şi utilaje.

În program figurează şi participarea la evenimentele organizate la Târgu Mureş cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale.

Premierul va lua parte la ceremonia militară şi va vizita expoziţia de armament din Cetatea Medievală. Cu această ocazie, va asista la un exerciţiu demonstrativ (tragere demonstrativă) organizat la Unitatea Militară 01010 din Târgu Mureş.

Alături de premier, la aceste evenimente se va afla şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel