EXCLUSIV  Portret astrologic Raed Arafat. Cel mai IMPORTANT detaliu a ieșit la iveală

Raed Arafat
Raed Arafat

Portret astrologic Raed Arafat.

În momente de criză, și tu și eu avem nevoie de lideri autentici, asumați, vizionari, dar și capabili de a vedea clar toate scenariile posibile, atât cele pozitive, cât și cele la care nu vrea nimeni să se gândească. Raed Arafat este unul dintre acei oameni care a ieșit în față de fiecare dată când se impunea. Specializat în anestezie-terapie intensivă, pasionat de medicina de urgență încă din copilărie, acesta a ajutat la crearea a ceea ce românii știu ca SMURD(Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Raed Arafat este un nativ Gemeni. De altfel se și observă faptul că este un bun comunicator, orator și dispus întotdeauna să ofere informații. Cu siguranță, se poate adapta foarte repede la o situație la alta și știe să se facă înțeles de toată lumea. De cele mai multe ori, nici nu este nevoie să citească de pe foi. 

Însă, cel mai important detaliu din astrograma sa este Luna în Scorpion, foarte aproape de Neptun. Pentru cei care nu știu, poziția Lunii într-o astrogramă natală arată sufletul unui om, mentalul său, lumea interioară. Trăirile lui sunt întotdeauna la extreme, ceea ce îl ajută enorm să vadă sau să intuiască ceea ce altora le este frică. Un om ca el nu va fi șocat, are un autocontrol fantastic, și sapă până în adâncurile minții, după care renaște din absolut orice situație la limită. 

Conjuncția Lunii cu Neptun aduce o imaginație bogată, una total diferită, dar și o sensibilitate exacerbată și nevăzută legată de suferința umană. Unii ar zice că este pesimist și că vede doar partea negativă. Astrele ar zice mai degrabă că este un strateg fără pereche și că trăiește pentru a se pune în slujba cetățenilor mai vulnerabili. 

Mercur și Marte în Taur îl ajută să nu fie pripit, să calculeze toate riscurile înainte, să fie foarte stăpân pe situație și să fie un om de cuvânt. Nu îi plac deloc compromisurile. 

La final, vreau să amintesc de Nodul Sud în Capricorn. Nodul Sud arată un set de caracteristici avute încă din momentul nașterii, care ne definesc întreaga existență. Semnul Capricornului este cel al organizării și al conducerii. 

Toate acestea fac din Raed Arafat un om puternic, de bază, de încredere, devotat, stabil și luptător curajos. Mai ales în aceste vremuri în care țara noastră se confruntă cu pandemia de COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel