Ponta îl taxează pe Iohannis. ”A greșit grav”

Victor Ponta, declarațiile serii la România TV! 

”N-o să fiu niciodată antipesedist”, a spus Victor Ponta, la România TV, cel care consideră că ”Iohannis a greșit grav” poziționându-se anti-PSD, nu împotriva lui Liviu Dragnea sau a Vioricăi Dăncilă. 

El afirmă că e nevoie de echilibru, avertizând PNL că ”are în față o criză evidentă”, referindu-se la o criză bugetară și acuzând că ceea ce face Florin Cîțu, împrumutându-se și depășind deficitul de 3%, putea face și Eugen Teodorovici. Victor Ponta se întreabă, în acest context, ce rost a mai avut această schimbare. 

Eliminarea pensiilor speciale. Categoriile care au nevoie de protecția PSD


”PSD prea cedează total fără să mai lupte”, a mai afirmat Victor Ponta, referindu-se la pensiile speciale, care consideră că ar trebui eliminate pentru anumite categorii, dar nu pentru toate- cum este cazul pensiilor speciale din aviație. ”Nu trebuie să-i abandonezi” a precizat liderul Pro România, cu referire la acele categorii care au nevoie să fie reprezentate. 

”Doamna Dăncilă a greșit grav, dar cine a votat-o și cine a susținut-o să se certe cu Tăriceanu și cu Ponta?” a întrebat retoric Victor Ponta.  Totodată, el consideră că și Klaus Iohannis a greșit când a numit un guvern PNL, care acum, în loc să guverneze pentru toată România, guvernează pentru a câștiga alegerile din 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel