Ponta: Grapini nu mai e la textile, să se obișnuiască cu funcția de ministru

Guvern
Guvern

Premierul Victor Ponta o ironizează pe Maria Grapini pentru profesia pe care obișnuia să o practice, atrăgându-i atenția că nu mai este un producător de textile, ci ministru.

”Am avut o discuţie cu doamna Grapini. Nu am o problemă, dimpotrivă, eu apreciez eforturile pe care le face doamna Grapini. Cred că trebuie să se obişnuiască mai mult cu poziţia de ministru, că nu mai e, aşa, un producător de textile care vorbeşte cu presa. Când vorbeşte cu presa ca ministru, orice greşeală, orice echivoc de abia aşteptă să ţi-o scoată din context”, a declarat Victor Ponta.

El a subliniat că apreciază activitatea ministrului, care se arată afectat de criticile unor parlamentari privind impozitul forfetar.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, marți, că se poate găsi un ministru mai bun decât Maria Grapini, dacă liderul Partidului Conservator este nemulțumită de activitatea guvernului. Avertismentul premierului a venit după ce Grapini a spus că Executivul nu înțelege pe deplin problemele mediului de afaceri și că ea ar putea intra în Cartea Recordurilor drept primul ministru care afirmă public că face parte dintr-un guvern prost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel