Poliţiştii locali, trimişi la şcoală. Proiect în dezbatere

Proiectul privind formarea poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi circulaţiei rutiere a fost publicat în vederea dezbaterii publice.

Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică, miercuri, proiectul privind formarea iniţială, în anul 2018, în instituţiile de formare ale MAI a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere, informează un comunicat transmis Agerpres.

Prin proiectul de act normativ urmează a se reglementa stabilirea numărului de locuri şi a perioadelor în care se desfăşoară programele de formare iniţială a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere şi a celor care ocupă funcţii de conducere (modulul de management); stabilirea instituţiilor de formare ale Ministerului Afacerilor Interne organizatoare şi repartizarea numărului de locuri pentru fiecare în parte; stabilirea cuantumului cheltuielilor de şcolarizare/ cursant/ program de formare iniţială/ modul de management.

Conform sursei citate, textul proiectului de act normativ este afişat şi poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei - www.mai.gov.ro -, la secţiunea Transparenţă decizională, precum şi la Centrul de Relaţii cu Publicul al MAI, din Piaţa Revoluţiei nr. 1 A, sector 1, Bucureşti.

[citeste si]

Propunerile, sugestiile şi opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 de zile calendaristice, calculate de la data publicării anunţului, pe adresa de email [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel