Pisoarul - locul potrivit pentru a-i atenționa pe bărbați

În încercarea de a îi atenționa pe consumatorii de alcool în exces despre pericolele la care se supun, mai multe baruri au folosit abțibilduri cu mesaje de avertizare în pisoare sau în apropierea lor. Alte baruri au avut, însă, să glumească pe seama bărbaților.

1. Abțibildurile "Dacă bei, nu conduci" au fost lipite în toaletele celor mai aglomerate baruri din București. Morala: Dacă șoferii care au băut nu pot urina în linie dreaptă, atunci nu le este recomandat să se urce la volan.

2. Abțibildurile cu femeia beată au fost lipite în toaletele barurilor din Africa de Sud. Pe tricoul tinerei sunt trecute diverse atenționări, precum "O să-mi revin când voi fi la volan".

3. Muzeul acvatic din Vancouver a vrut să le arate bărbaților că în familia de pești Syngnathidae, masculul este cel care poate rămâne însărcinat. Directorii acvariului au pus afișe pe pereții toaletei, precum și abțibilduri cu teste de sarcină în pisoar. Când bărbații urinau pe abțibild, testul confirma existența unei sarcini.

4. Abțibildele Axe cu domnișoara care se uita prin gaura din perete au fost instalate în toaletele din Emiratele Arabe.

5. Revista Billboard a plasat într-o toaletă din Brazilia un pisoar-chitară, cu amplificator adăugat. "Melodia" urma să se audă în tot barul.

6. Compania producătoare de bere Eisenbahn a gândit un abțibild în care să-și promoveze calitatea produsului. "Când spunem bere puternică, vorbim serios" este mesajul transmis, lipit deasupra unei false crăpături din pisoar.

7. Tot în Brazilia s-a desfășurat și campania pisoarului-stadion. În pisoar au fost amplasate mici stadioane de fotbal, cu poartă și minge, alături de mesajul "Fotbalul e bun oriunde, dar este mai bun pe canalele ESPN".

8. Pornind de la statisticile care susțineau că una dintre cauzele predominante generatoare de incendii în Noua Zeelandă este gătitul sub influența alcoolului, un bar a venit cu o idee inedită. A lipit abțibilduri cu cerneală sensibilă la umezeală, care purtau mesaje de înștiințare asupra pericolelor unui incendiu, precum și sfatul de a mânca înainte de a merge acasă.

[gallery]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel