Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Pilaful trebuie fiert în cuptor, la foc mic. Secretul excepțional din marile bucătării

Ema Apostu / 16 ian 2020 / 21:31

Când te gândești să prepari pilaf, trebuie să știi că există un truc care îți aduce reușita. Nu vei întâmpina probleme, dacă îl vei folosi. La cât este de eficient, posibil să fie folosit și în marile bucătării. Iată ce trebuie să faci.

Dacă vrei să nu îți mai dea laptele în foc, pune o lingură de lemn deasupra oalei în care fierbi laptele, iar spuma acestuia se va opri pur şi simplu în lingură şi nu se va mai vărsa. Același truc funcționează și în cazul ciorbelor, tocănițelor, cartofilor, pastelor și multe altele. Pune transversal o lingura de lemn deasupra, pentru a opri lichidul să mai dea pe afară.

Pilaful nu se mai prinde de cratiţă, dacă îl veţi lăsa să fiarbă, la foc mic, în cuptor. Pentru ca boabele de orez să nu se lipească între ele, adăugaţi în mâncare o ligură de ulei.

Vezi și: Peștele trebuie ținut în lapte, înainte de a-l prăji. Trucul pe care-l vei folosi mereu

Înainte de a căli ceapa, pune zahăr în tigaie. Trucul acesta este fabulos. Rezultatul, pe măsură!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25