Piele tânără și luminoasă. Secretul unui ten sănătos

Ten luminos și tânăr
Ten luminos și tânăr

Pentru a avea un ten divin, radiant și sănătos, este vital să oxigenăm pielea. Cum? Cu ajutorul sfaturilor și tratamentelor de specialitate pe care le iubim pentru caracterul lor practic și eficace.

Veți fi surprinși să știți că "doar 20% din îmbătrânirea vizibilă a dermei este rezultatul procesului natural de îmbătrânire, iar restul răspunde la factori externi", spune Luis Casco, ambasadorul internațional pentru frumusețe Mary Kay și make-up artist-ul celebrităților.

De aceea, expunerea la soare (raze UVA și UVB), stresul, dieta deficitară, lipsa somnului și poluarea afectează aspectul pielii, dar este posibilă minimizarea acestor efecte. 

5 soluții pentru un ten luminos și tânăr

1. Sfatul cel mai valoros oferit de Luis Casco este de a paria pe tratamente cu formule care includ protecția UVA / UVB, antioxidanții, peptidele și vitaminele C și B3. Dar nu este suficient, este necesar să le folosiți zilnic. "Îngrijirea pielii nu este ceva instantaneu ca machiajul. Trebuie să oferiți produselor timp de lucru și cel puțin o lună sau șase săptămâni pentru a începe să vedeți rezultatele. "

2. Curățați temeinic fața în dimineața și noaptea. "Un sfat excelent pe care l-am primit de la un expert în îngrijirea pielii este că, dacă vă spălați fața atunci când faceți duș, este vital să începeți cu spălarea părului și să vă asigurați că săpunul pentru față este ultimul produs care vă atinge fața “.

3. "Folosiți o mască hidratantă cu efect de lifting. Acest tip de "sheet mask" a început ca o tendință în Coreea și dacă o utilizați o dată sau de două ori pe săptămână, aceasta va ajuta cu adevărat pielea voastră să pară moale și radiantă".

4. Asigurați-vă că aplicați tratamentele de frumusețe în această ordine și așteptați câteva secunde între aplicări. Astfel, ele vor acționa în mod corespunzător:

Demachiant
Ser
Cremă de zi hidratantă (cu SPF) și de noapte
Crema pentru conturul ochilor

5. Folosiți întotdeauna creme specifice pentru tipul de piele. Rețineți, chiar dacă derma dumneavoastră este mixtă sau uleioasă, aveți nevoie de hidratare suficientă.

Vezi și: Greșeli alimentare despre care nu credeai că îți distrug tenul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel