Buget 2021. Petre Ionel: Cîțu, un altfel de Zoro. Heirupism. Drumul spre IAD este pavat

Petre Ionel a transmis un mesaj dur în ceea ce privește proiectul de buget al Guvernului Cîțu.  

"Heirupism guvernamental!

Sa nu respecți legea privind mărirea alocațiilor copiilor, să nu respecți legea privind mărirea pensiilor, să tai transportul pentru studenti punându-i să călătorească "cu nașul " dar să tai, prin act guvernamental, din ajutorul de înmormântare este prea mult! Arată a disperare! De fapt asta este, disperare! De unde vine această disperare?!

Din dorința de a face ceva bun, drumul spre iad este pavat cu fapte bune, însă neștiind exact ce trebuie făcut ei încearcă sa facă rost de bani tăind, tăind de unde apucă fără să realizeze că o colectare eficientă, o gestionare eficace a banului public păstrând un bun raport între venituri și cheltuieli, un sprijin adecvat prin stimularea investițiilor în domeniul privat dar și investind în economie după un plan elaborat pe termen lung reprezintă soluția pentru o stabilitate economică și pentru bunăstare generală.

Mai sunt posibile și alte soluții dar acestea se obțin prin comunicare și deschidere către specialiști, România are specialiști dar nu sunt băgați în seamă și nu doar de acum ci de vreo 30 de ani. Pensiile speciale vor fi tăiate?! Avem o șansă dar nu ne lasă reavointa!", a scris Petre Ionel pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel