Paul Stănescu, dorit PREMIER de Liviu Dragnea? Marius Pieleanu: Mișcarea, dacă nu e un măr otrăvit...

Paul Stănescu: Asistăm la o aşa-zisă 'dezertare' din rândurile PSD. Cale fără întoarcere
Paul Stănescu: Asistăm la o aşa-zisă 'dezertare' din rândurile PSD. Cale fără întoarcere

Surse politice citate de Antena 3 susțin că președintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi vorbit în Moldova despre nominalizarea vicepremierului Paul Stănescu la Palatul Victoria.

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene ar urma să fie nominalizat pentru funcția de premier, deși, în contextul conflictelor evidente dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, nu s-a vorbit despre o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. 

[citeste si]

”Să nu ne grăbim. Paul Stănescu are calitățile necesare. Prima condiție, în noua formulă de cultură și de opinie a partidului, este să fie un PSD-ist pur sânge. Paul Stănescu este un PSD-ist pur sânge, 100% dedicat partidului și nu altor instituții. Din punctul acesta de vedere, nu e o problemă cu dânsul. Mișcarea, dacă nu e un măr otrăvit, fiindcă ne-am obișnuit de la partid să se arunce în spațiul public nume, care să fie blocate, și să se vină în final cu altcineva care nu are nicio legătuă cu lista, dar Paul Stănescu poate asigura relația firească între Guvern și PSD și, mai ales, relația firească între președintele partidului și coloana vertebrală a acestuia, reprezentată de baroni. E un om pregătit, eu îl cunosc destul de bine. Paul Stănescu, din câte știu eu, nu prea vrea, dar, sigur, dacă partidul i-o va cere, se va mai gândi la chestiunea asta.” a spus sociologul Marius Pieleanu, la Antena 3. 

Paul Stănescu este ministrul care i-a luat apărarea lui Carmen Dan în conflictul cu Mihai Tudose. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel