Parlamentul, în sesiune extraordinară pentru învestirea Guvernului Grindeanu

Parlamentul se va reuni, marți,  în sesiune extraordinară în vederea instalării cabinetului  premierului desemnat Sorin Grindeanu.

Pe 4 ianuarie urmează să aibă loc votul de învestitură a noului guvern care ar putea depune jurământul în aceeaşi zi după ce preşedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu această dată.

Primele proceduri vor începe marți,  când lista cu miniştrii din cabinetul Grindeanu şi programul de guvernare vor fi analizate de fiecare grup parlamentar în parte.

"Marţi, 3 ianuarie, la ora 10:30 Biroul Permanent de la fiecare cameră, deputaţi şi senatori. De asemenea la ora 12:00 plen în fiecare cameră pentru adoptarea ordinii de zi, ora 14:00 fiecare partid în forul de conducere, Comitetul Executiv la noi şi Biroul Politic la ALDE, vor aproba lista cabinetului, între 16:00 şi 17:30 depunerea de către premierul desemnat a structurii guvernului, a listei cabinetului şi a programului de guvernare aşa cum este procedura. Pentru ziua de miercuri, 4 ianuarie, audieri şi vot de învestitră. Propunem ca miercri, 4 ianuarie, la ora 19:00 să aibă loc ceremonia de depunere a jurământului pentru membrii guvernului", declara liderul PSD, Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel