OUG privind secțiile ATI, uitată în sertar. Florin Cîțu recunoaște: Am adoptat un memorandum

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat despre proiectul OUG privind secțiile ATI. 

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat ce s-a întâmplat cu un proiect OUG pentru aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, pentru extinderea, reabilitarea sau modernizarea infrastructurii de gaze medicale din secțiile de anestezie și terapie intensivă, în contextul riscului de infecţie cu coronavirusul SARS-CoV-2. Proiectul ar fi fost lăsat pe masa lui Cîțu de către Nelu Tătaru.

"Din ce știu eu acea ordonanță era în procedură de avizare, dar nu avea avize pozitive sau avize negative. Astăzi în ședința de Guvern am aprobat un memorandum care face exact acest lucru, arată dacă avem surse pe care le putem folosi din fonduri europene pentru a îmbunătăți sistemele de avertizare din spitale. Detalii veți vedea în memorandum, dar am folosit un memorandum pentru că nu este nevoie de o ordonanță de urgență. Se pot face lucrări printr-un ordin de ministru.", a răspuns Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă.

VEZI ȘI: Voiculescu - Stelian Ion - Ghinea. OUG uitată în ministerele USR PLUS. Ordonanța de Urgență poate fi CITITĂ AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel