Orban vrea la guvernare. Chirieac: E final de carieră

Orban a declarat că partidul pe care îl conduce este pregătit să guverneze. Analistul Bogdan Chirieac susține că afirmația președintelui PNL este doar o "ceață" aruncată pentru a acoperi "dezastrul cu turnătoria".

Ludovic Orban a declarat cu puțin timp în urmă că "Partidul Național Liberal este pregătit în orice moment să își asume răspunderea guvernării și va avea în cel mai scurt termen posibil tot planul de guvernare pus la punct". Mesajul transmis de președintele PNL este, din punctul de vedere al analistului Bogdan Chirieac, o strategie de a acoperi scandalul cu privire la plângerea depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă. "Problema domnului Orban este că a intrat în penibil și de acolo nu va ieși multă vreme de acum încolo. Ce face dânsul? După dezastrul cu turnătoria de la Parchet, domnul Orban încearcă să vină cu ceva șocant, să acopere acea penibilitate, acel ridicol. Și atunci a spus că gata, mâine PNL-ul vine la guvernare, el având 20% în Parlament. Altă modalitate nu știu, decât că Guvernul vine la putere după un vot în Parlament", a declarat Bogdan Chirieac la România Tv.

"E o ceață pe care o aruncă publicului"

Chirieac susține că declarația a fost "Pur și simplu o ceață pe care o aruncă publicului domnul Orban. Încearcă să acopere ceea ce pentru dânsul este final al carierei politice. Probabil că PNL-ul se va pregăti cu un alt președinte".

Citeste si:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel