Ludovic Orban, primele declarații după ce a ajuns la Parchetul General

Ludovic Orban a făcut declarații după ce a ieșit din sediul Parchetului General (PG).

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat miercuri, 23 mai, la Parchetul General, fiind citat într-un dosar. "Nu ştiu, dar nu cred că are legătură cu subiectul care vă interesează pe dvs", a declarat Orban, la sosirea la PG.

Ulterior, după ce a ieșit din sediul PG, a adus o serie de lămuriri importante. "Este vorba despre o sesizare depusă împotriva unui procuror. Mi s-a oferit calitatea de a fi parte vătămată, decizia mea a fost să nu fiu parte vătămată. (...) Dacă aș fi vrut, aș fi depus eu sesizarea. A fost depusă de un cetățean, care a urmărit la televizor și a considerat că trebuie să depună această sesizare", a spus liderul PNL.

Precizări despre moțiunea de cenzură

"Am luat decizia de a începe toate tratativele pentru a asigura maximul de șanse pentru reușita moțiunii de cenzură. Vom discuta cu toți parlamentarii care mai au o urmă de bun simț", a declarat Ludovic Orban, după ce a fost întrebat de moțiunea de cenzură. A spus că aceasta trebuie pregătită "cu foarte multă migală".

De asemenea, a precizat că își asumă integral responsabilitatea pentru demersurile sale. "Sunt un om care își asumă integral răspunderea și riscurile pentru toate demersurile sale. Cum să mă suspecteze pe mine cineva că a trebuit să mă sfătuiască cineva sau să mă împingă înainte să fac o astfel de sesizare. M-am consultat cu prieteni, cu oameni apropiați, cu oameni care au pregătire juridică", a mai spus Ludovic Orban, la sediul PG.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel