Risc uriaș pentru România în UE. Chirieac: Nu e o glumă acest lucru!

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în platoul România TV, a declarat că dacă Uniunea Europeană află că în România se practică teroarea în închisori, îi va lua dreptul de vot în cadrul Uniunii. Primul care trebuie să ia măsuri în acest sens este Guvernul României.  

Omul de afaceri Răzvan Alexe a povestit la România TV situații inumane în care erau tratați deținuții înainte să fie audiați la Procuratură. Erau ținuți în dubele de fier, la -15 grade câte trei, patru, cinci ore, în funcție de cum dorea Mircea Negulescu, fost procuror DNA Ploiești.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația la România TV. 

”Aici nu sunt desene animate cu Tom și Jerry. Nici măcar nu este vorba despre domnii Negulescu și Onea. În opinia mea, colegii de la Parchetul General vor rezolva problemele. Țineți minte că de un an de zile de când ați început cu Negulescu eu v-am spus. Dumneavoastră dădeați înregistrări audio-video și eu spuneam că nu o să le ia nimeni în seamă. De abia când a crăpat un pic sistemul, dar nu despre asta e vorba, e vorba de cu totul altceva. Dacă Uniunea Europeană află că în România se practică teroarea în închisoare (...)- este aceeași problemă cu închisorile CIA din anumite state din Europa Centrală și de Est- se încalcă Tratatul de la Maastricht și în acest moment nu mai îndeplinești criterile politice de apartenență la Uniunea Europeană și din acel moment ți se ia dreptul de vot în cadrul Uniunii Europene. Nu e o glumă acest lucru. Ce spune Răzvan Alexe în acest moment ar putea fi anchetat și completat de alți tovarăși de celulă care au suferit tortură. Eu cred că primul care trebuie să ia măsuri este Guvernul României, Ministrul de Interne, Ministrul Justiției.”, a declarat Bogdan Chirieac, în direct, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel