Orban, reacție după desemnarea lui Tudose de către Iohannis

Ludovic Orban a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose. Președintele PNL susține că liberalii nu vot vota un asemenea Guvern. Totodată, Orban ”remarcă” faptul că majoritatea PSD-ALDE ”e tot mai fragilă”.

”Mie nu îmi place să mă joc de-a politica. Un partid propune un premier când există șansa de creare a unei majorități parlamentare solide care să permită punerea în aplicare a unui proiect de guvernare.

Opoziția nu a putut genera această majoritate. Să desemnezi un premier doar ca un gest prin care să arătăm că avem premier nu-mi stă în fire.

Categoric vom vota împotriva învestirii Guvernului. Vom încerca să obținem respingerea formulei de guvern pe care o va propune domnul Tudose, dacă nu vom face opoziție în conformitate cu dorințele și așteptările cetățenilor români care ne-au trimis în Parlament.

Nu pot să nu remarc că majoritatea PSD-ALDE e tot mai fragilă și începe să-și piardă legitimitatea de a mai guverna. Niciun partid politic nu a reușit să comită atâtea gafe în doar 6 luni de la alegeri și să piardă susținerea oamenilor. 

Nu cred că este nimeni entuziasmat nici în PSD nici în ALDE de persoana nominalizată. Mă îndoiesc că cineva care a fost ministrul Economiei și nu a reușit îndeplinirea sarcinilor poate să fie premier”, a preiczat Ludovic Orban la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel