Ludovic Orban: PNL avea nevoie de oglindă la nas să vezi dacă respiră

Bogdan Bolojan / 29 iun 2017 / 12:58 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat joi că, în momentul în care a început campania internă pentru conducerea PNL, partidul era "demoralizat" și era nevoie "de oglindă la nas ca îți dai seama dacă mai respiră".

"Când mi-am început campania, partidul avea nevoie de oglindă la nas ca să îți dai seama dacă mai respiră. Dau așa o imagine plastică. Era demoralizat. Marea majoritate a membrilor erau profund nemulțumiți de rezultate, dar și de modul în care a fost condus partidul. Activismul în partid era foarte redus", a afirmat președintele PNL.

El a susținut că, după Congres, starea de spirit în partid este mult mai bună.

"Pe măsură ce a început să se deruleze procedura de alegeri, pe măsură ce membrii au înțeles că stă în mâna lor să decidă cine conduce partidul la nivel local, județean, național, pe măsură ce au început competițiile interne, partidul a început să se trezească la viață. (...) S-a reaprins speranța",a explicat Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, PNL trece printr-un amplu proces de evaluare, care va dura două săptămâni și în urma căruia se vor lua măsurile care se impun, mai ales acolo unde se demonstrează "vreun blat cu PSD".

"Fac evaluarea la nivelul fiecărei filiale. În funcție de această evaluare se vor lua și măsurile care se impun. Nu voi tolera niciun blat cu PSD", a mai spus Orban, recunoscând că în filiala București au existat "înțelegeri pe sub masă" cu social-democrații, relatează Agerpres.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27