NUMELE NOULUI PREMIER. Klaus Iohannis a făcut marele anunț

UPDATE: Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD-ALDE și l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. "Această criză dăunează grav României, economiei, imaginii țării în lume. Opinia mea este că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem foarte repede un guvern", a spus președintele.

-----

Știrea inițială:

Klaus Iohannis va face primele declarații, la ora 20:00, după consultările de la Cotroceni privind viitorul premier. Potrivit informațiilor DC News, președintele va face doar declarații de presă.

DC News va transmite, format LIVE TEXT, anunțurile lui Klaus Iohannis. Rămâne de văzut dacă vom afla chiar în această seară numele viitorului premier.

Iată declarațiile lui Klaus Iohannis:

 - s-au încheiat consultările pe care le-am avut astăzi.

- câteva concluzii:

- PSD și ALDE susțin că au în continuare o majoritate în Parlament. Acestea s-a prezentat împreună la consultări și au înaintat o propunere - Mihai Tudose. Partidele din opoziție, în principal, nu au avut propuneri concrete pentru poziția de premier.

- această criză dăunează grav României, economiei, imaginii țării în lume și opinia mea este că această criză trebuie terminată foarte repede. Trebuie să avem foarte repede un guvern.

- îl desemnez pe domnul Mihai Tudose ca viitor premier care va avea discuții în zilele următoare și se va prezenta cu o echipă guvernamentală în Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel