Orban, foc și pară pe PSD! ”Oamenii ăștia nu înțeleg în ce situație ne găsim”

Ludovic Orban a explicat miercuri seara că bugetul construit pentru anul 2020 a fost făcut foarte greu, cu contrângeri uriașe.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că anul 2020 este anul în care România se angajează să lupte cu toate dezechilibrele economice care pot afecta pe termen lung economia românească.

”În condițiile astea, când știi că bugetul a fost făcut în condițiile unor constrângeri inimaginabile, am reușit să construim un buget realist, fără minciunile din anii anteriori. S-a văzut foarte clar predicția economică a CE și FMI de 4% ca și prognoza noastră. Nu vrem să generăm cheltuieli fără acoperire. În condițiile acestea, să vii să susții o sarabandă de măsuri care provoacă fie reduceri dramatice, fie creșteri foarte mari ale cheltuiielilor bugetare, arată o completă lipsă de responsabilitate”, a declarat Ludovic Orban, la Digi24, miercuri seara.

Oamenii ăștia nu înțeleg în ce situație ne găsim”, a mai spus Ludovic Orban, referindu-se la toate propunerile de creșteri de cheltuieli din partea PSD. ”Nu poți să vii după un an și să dublezi alocația pentru copii. Această creștere va exista, dar degeaba generezi cheltuieli care nu au acoperire, pentru că generezi fie inflație, fie aduci bugetul în situația să nu mai poate să facă plăți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel