Orban, despre "ruptura" de Iohannis. De ce nu l-a mai vrut premier: Serios vă spun

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ludovic Orban a vorbit despre "ruptura" de președintele Klaus Iohannis.

Vezi și: Se pregătește debarcarea lui Ludovic Orban de la șefia PNL? Denise Rifai, întrebare directă, după ”dorința” lui Klaus Iohannis

Denise Rifai l-a întrebat pe Ludovic Orban de ce nu l-a mai vrut Klaus Iohannis în funcția de premier. 

"Această întrebare nu știu pe ce se bazează, serios vă spun! Îmi aduc aminte că prima negociere a fost Florin Cîțu premier, Ludovic Orban președinte al Camerei Deputaților. Partenerii de coaliție au respins această variantă. Când am flexibilizat mandatul, dacă vă aduceți aminte, a doua formulă era Ludovic Orban premier, Florin Cîțu președintele Senatului.

Ambele chestiuni le-am discutat cu președintele Klaus Iohannis, ca atare întrebare de ce nu m-a mai vrut sau de ce nu mă mai vrea nu este o întrebare. Președintele României a fost de acord cu ambele variante.

Noi am avut o gândire legată de acest subiect, pe baza unei strategii și împreună am luat deciziile pe care le-am luat. Ceea ce este important e că am văzut că a curs multă cerneală, reușita acestor negocieri a fost un mare succes. PNL a rămas principalul partid de guvernământ. (...) Convingerea mea este că și dacă va fi o competiție în PNL, președintele nu va interveni în această competiție, așa cum nu a făcut-o nici la competiția anterioară", a răspuns Ludovic Orban, în emisiunea lui Denise Rifai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel