Urmărește emisiunea live



Agresorul care și-a dat partenera afară din casă și și-a sechestrat bebelușii gemeni, internat la Psihiatrie. Criminologul Dan Antonescu: Nu are nicio scuză. Este deja sub incidența legii penale

FOTO cu rol ilustrativ: Unsplash
FOTO cu rol ilustrativ: Unsplash

Criminologul Dan Antonescu a vorbit despre cazul bărbatului din București care și-a agresat partenera și și-a sechestrat bebelușii.

Criminologul Dan Antonescu a vorbit despre cazul bărbatului, care aflat sub influența alcoolului și-a agresat partenera, a dat-o afară din casă și i-a sechestrat pe bebelușii gemeni ai cuplului, în vârstă de numai 4 luni.

”Acest individ nu are nicio scuză. Beția voluntară este o circumstanță agravantă, nicidecum o circumstanță atenuantă, chiar dacă ea este adusă în fața instanței ca o scuză de mare violență. 

Să scoți din casă ca pe un câine, niciun câine nu poți să îl dai afară din casă, să îl lași pe casa scării, după ce ai lovit-o, după ce ai violentat-o, gestul lui de a se baricada în casă, de a ține sub sechestru acei copii, este deja sub incidența legii penale”, a declarat criminologul Dan Antonescu la Antena 3 CNN.

Agresorul, internat la psihiatrie

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost internat la un spital de psihiatrie, iar în caz a fost deschis un dosar penal, transmite Antena 3 CNN. 

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitale, citat de postul de televiziune, sesizarea a fost făcută de femeie, care a acuzat că a fost agresată de concubinul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice, apoi a fost alungată din imobilul în care cei doi locuiau împreună cu bebelușii lor. 

”La data de 1 mai 2024, Poliția Capitalei - Secția 17 a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice, iar ulterior a fost alungată din imobilul în care locuiesc, situat în Sectorul 5. 

De asemenea, aceasta a precizat că în apartament se aflau cei doi copii ai lor, gemeni, în vârstă de 4 luni. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate, negociatori și o echipă de asalt din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. A fost inițiată procedura de negociere, însă bărbatul în cauză a refuzat dialogul.

Ulterior echipa de asalt a pătruns în forță în apartament, iar în urma activităților specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fiind îndepărtați cei doi copii de orice pericol.

Minorii se află în siguranță și au fost preluați de către mama acestora. În urma intervenției nu au rezultat victime, bărbatul fiind condus la sediul Secției 17 Poliție, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul poliției.

Citește și: Moartea studentei din Timișoara. Criminologul Dan Antonescu, despre Mirel, presupusul ucigaș: Îmi atrage atenția comportamentul aberant al acestui tânăr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel