Se pregătește debarcarea lui Ludovic Orban de la șefia PNL? Denise Rifai, întrebare directă, după ”dorința” lui Klaus Iohannis

captură Kanal D
captură Kanal D

Jurnalista Denise Rifai a vorbit despre zvonurile privind relația Klaus Iohannis - Ludovic Orban, care ar avea ca efect debarcarea șefului PNL. 

Președintele Klaus Iohannis își dorește o schimbare la vârful PNL, i-a spus Denise Rifai lui Ludovic Orban, la Kanal D, pe care l-a întrebat dacă i se pregătește înlăturarea de la vârful PNL. 

Cine să-mi pregătească așa ceva? Președintele PNL  e ales de delegații care participă la Congres” a răspuns Ludovic Orban. El a afirmat că a avut și continuă să aibă ”o relație de parteneriat” cu președintele Klaus Iohannis, exprimându-și convingerea că nu va interveni la Congresul PNL.

”Știe că un președinte trebuie să fie expresia voinței partidului” a mai spus liderul PNL. ”Sigur că sunt unii care încearcă permanent să evoce legături favorabile cu președintele României ca eventuală eligibilitate pentru această candidatură” a mai afirmat Ludovic Orban. 

Vezi și: Orban, despre "ruptura" de Iohannis. De ce nu l-a mai vrut premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel