Orban are cuvântul: Vă rog să nu mă votați, ca-n ”Titanic Vals”- VIDEO

Audierile miniștrilor desemnați s-au încheiat, Ludovic Orban are cuvântul final în fața parlamentarilor. 

”N-am să vă spun decât două cuvinte și aceste două cuvinte sunt: Vă rog să nu mă votați! Vă rog să nu mă votați” așa spunea Spirache - Grigore Vasiliu-Birlic, unul dintre cei mai mari actori români- în ”Titanic Vals”. 

Comedia se repetă în 24 februarie 2020, când premierul desemnat va vorbi în fața a ”peste două pogoane” de parlamentari, de data aceasta.

Dacă pentru unii va fi ”supărare la zi mare”, pentru PNL totul merge conform planului... lui Klaus Iohannis, în vederea alegerilor parlamentare anticipate.

Unii spun că Ludovic Orban ar fi premierul de sacrificiu și că, după alegerile anticipate, ”nu mai pupa el” Guvern. PNL-ul și președintele Iohannis rămân însă ferm pe poziție și susțin că premierul va fi întotdeauna Ludovic Orban. Sigur mai e că se repetă scena din ”Titanic Vals” în Parlamentul României: Ludovic Orban va face ceea ce nu a mai îndrăznit să facă niciun premier desemnat până acum: să ceară Parlamentului să nu-l voteze.

Cert e că premierul desemnat nu va distruge planuri, ci le va pune în aplicare. Ceea ce nu știm este dacă planurile și speranțele sale se potrivesc cu ale președintelui Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel