Olguţa Vasilescu, ironică la adresa PNL după dublarea alocaţiilor: Vedeţi cum e cu roata?

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, i-a ironizat pe liberali după ce alocaţiile au fost dublate în urma votului din Parlament şi le-a transmis acestora cum să găsească bani pentru această măsură. 

"Luaţi de la pensiile speciale şi daţi la copii. Nu asta era retorica voastră? Sunteţi la guvernare şi trebuie să găsiţi bani, aşa cum am găsit şi noi când a trecut de Parlament un amendament al PNL. Vedeţi cum e cu roata?", a scris Lia Olguţa Vasilescu. 

Alocaţiile au fost dublate 

300 de lei vor lua copiii cu vârste între 2 și 18 ani. 600 de lei vor lua copii cu dizabilități. Propunerea legislativă ajunge mâine în Camera Deputaților unde va fi dat votul final.

PNL a mărit alocațiile în timpul guvernării PSD, prin aportul lui Robert Sighiartău, astfel nu ar putea fi vreun motiv pentru care acum PNL s-ar opune.

Această dublare vine la propunerea PSD care scria pe Facebook: "PSD a decis să promoveze în Parlament o lege distinctă sau un amendament la Legea Bugetului pentru dublarea alocațiilor! Susținem o creștere de la 150 de lei la 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani, respectiv de la 300 la 600 lei pentru cei mai mici de 2 ani sau pentru cei cu dizabilități".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel