Numărul CASEI. Numerologul Mihai Voropchievici: Care este căminul fericirii, dar al banilor. ”Cea mai grozavă alegere!”

foto pexels
foto pexels

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre spiritul și vibrația casei. 

Cifrele care formează numărul casei se adună până când rezultă un număr de la 1 la 9, spune numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”. El afirmă că fiecare casă are un ”șarpe” care o protejează. ”E un fel de duhul casei” subliniază numerologul. 

Iată ce spune Mihai Voropchievici despre numerele casei: 

1 - e bun pentru burlacii convinși, predispune la stres, dispute, încăpățânare și agresivitate. Fiecare persoană dintr-o casă cu număr 1 va avea personalitatea lui pe care vrea să o scoată în față și de aici apar disputele. Sunt orgolii care n-au ce căuta pentru că vor apărea certuri. 1 este focul și avertizează că trebuie să existe mare atenție la sursele de foc, de energie electrică, să fie atenție mare, să fie verificat periodic. 

2 - încurajează la cuplu, la dragoste, atrage prieteni, este un loc plăcut, cu voie bună, simpatie, empatie, oameni plăcuți care dezvoltă foarte mult tactul și colaborarea. Sunt oameni cărora le poți cere un sfat. Dezvoltă toleranța, iar aici se întâmplă mici petreceri în familie. Nu e bun pentru cei singuri, leneși, pentru că predispune la capricii și la ezitare. Aduce noroc dacă folosești culori calde, dacă ai animale mici de companie și multe flori. Dacă se poate ca mobila să nu fie tăioasă, să nu fie ultra-modernă. 

3 - aici locuiesc oamenii veseli, gălăgioși, care ascultă muzică pentru a auzi toată lumea, sunt artiștii, creatorii, sufletele libere, flexibile, care comunică foarte mult. Aici unul intră, altul iese, este casa deschisă tuturor! De multe ori, există multă frivolitate aici, nu au cultul familiei. Aici azi ești, mâine nu mai ești. 

4 - cămin ordonat, stabil, cu valori morale, în care se poate fonda o familie. Aici este locul unde poți dezvolta și o afacere. 4 caută siguranță, certitudinea zilei de mâine. Nu acceptă independență. Pe cât posibil, 4 este un nucleu, un clan, o familie unită. Este o rigiditate mai multă. Sunt recomandate culorile terne: maro, bej, verde, dar și draperii grele. 

5 - aici e greu să-ți faci un cămin, o familie. Este hotelul! Unul vine, altul pleacă, oamenii sunt în mișcare. E bun pentru burlaci, dar și pentru cuplurile care nu sunt statornice. Nu e bun pentru oamenii serioși, dar nici pentru dependenți. Rigiditate multă, de multe ori. Culorile vii de la bleu, verde, galben sunt bune aici, dar și spațiile libere, fără mobilier mult. 

6 - Este opțiunea cea mai grozavă! Se spune că este căminul fericirii. Oamenii sunt buni, iubitori, responsabili, dau dovadă de respect. Este o casă curată, ordonată și încărcată cu aspecte vizuale deosebite. Aici veți găsi eleganță, bun gust, dar există și un deficit: casa reacționează la disensiuni prin rețeaua de apă. 

7 - casa liniștită a oamenilor singuri, nu știi ce e dincolo de ușa lor, cu ce se ocupă. Nici nu merg în vizită, dar nici nu primesc. Nu sunt de condamnat, sunt extraordinar de inteligenți, sunt oameni savanți. Un preot poate sta aici, e aproape de spiritualitate. Sunt mistere, secrete, pe care nu le poți afla. Aici trebuie mobilă puțină, de calitate, alb, crem, mov sau lila. Oamenii sunt greu abordabili, iar proprietarul este foarte introvertit. Îți trebuie răbdare ca să-l cunoști. 

8 - este casa bancherilor, a banilor, a ambiției, aici sunt numai cei născuți să facă bani. Aici prioritar e materialismul. Au sănătate bună. Atenție, să nu se umble cu hoții! Predispune la lăcomie. E bine să fie vopsită cu albastru sau cu verde, culoarea banilor. Să aveți spații deschise, luminoase. 

9 - casa altruistului, este locul unde toți vin, casa oamenilor darnici, primitori, iubitori. Este bun pentru tot ce înseamnă societăți de binefacere, ce lucrează cu ajutorul social. Este triplul lui 3, dacă va cădea pe latura de socializare în extrem, chef prea mult, dacă se întâmplă asta, apar deviații comportamentale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel