Nouă focare de Covid-19, active în județul Prahova

Nouă focare de Covid-19 sunt active în județul Prahova, cu un total de 218 persoane infectate.

Cele mai multe focare active sunt înregistrate în centre medico-sociale, scrie Mediafax. 

„Conform DSP Prahova, în prezent, 9 focare sunt declarate active, cu un total de 218 persoane. Trei sunt la agenți economici, unul în cadrul unui department al unei instituții publice, patru la centre medico-sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte (două dintre ele sunt în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două sunt private) și unul la un centru de plasament minori (în subordinea DGASPC)”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

Zeci de cazuri noi în ultimele 24 de ore 

Potrivit acestuia, în județ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 65 de noi cazuri de îmbolnăvire. De la începutul epidemiei și până în prezent, în Prahova, 3.899 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 134 au murit.

Prefectura Prahova precizează că numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 290 de paturi sunt ocupate. La ATI, toate cele 20 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. „Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este, momentan, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice”, se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel