Urmărește emisiunea live


Nou focar COVID-19. Informații de ULTIMĂ ORĂ

Un număr de zece persoane au fost testate pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2 la un centru de îngrijire a persoanelor adulte din Băicoi.

„Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat un nou focar la un centru de îngrijire a persoanelor adulte din Băicoi, din subordinea DGASPC Prahova, acolo unde, în luna august, au fost confirmaţi 25 de beneficiari şi angajaţi. Noul focar este într-un alt corp de clădire, iar aici au fost testaţi pozitiv opt beneficiari dintr-un total de 51 şi doi angajaţi dintr-un total de 39. Au fost evaluaţi de medici ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă, sunt asimptomatici şi au fost izolaţi în centru, urmând să fie evaluaţi periodic de un medic de la Spitalul Orăşenesc Băicoi', conform unui comunicat transmis de Instituţia Prefectului Judeţul Prahova

Potrivit aceleiaşi surse, pe şantierul din Ploieşti, acolo unde DSP a identificat în această săptămână cinci angajaţi confirmaţi cu noul coronavirus, au mai fost testate pozitiv alte 15 persoane, motiv pentru care administratorul şantierului a decis suspendarea activităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel