Nicolae Ciucă, de Ziua Națională a Tineretului: 70% dintre tineri sunt mulțumiți de locul de muncă pe care îl au

Nicolae Ciucă susține că 70% dintre tinerii români sunt mulțumiți de locul de muncă pe care îl au.

Premierul Nicolae Ciucă susține că potrivit celui mai recent Eurobarometru, majoritatea tinerilor români înțeleg și simt beneficiile de care se bucură ca cetățeni europeni. 

"Viitorul României nu poate fi altul decât pro-european. Am primit, azi, de Ziua Națională a Tineretului, cea mai frumoasă confirmare și mă bucur enorm să aflăm din cel mai recent Eurobarometru, că majoritatea tinerilor români înțeleg și simt beneficiile de care se bucură ca cetățeni europeni. Trei sferturi dintre tinerii români sunt optimiști în ceea ce privește viitorul Uniunii Europene și arată o mai mare deschidere și susținere pentru politicile europene decât alte categorii de vârstă.", a transmis Nicolae Ciucă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

Ciucă: 70% dintre tineri sunt mulțumiți de locul de muncă pe care îl au

De asemenea, potrivit premierului,  74% dintre tineri sunt satisfăcuţi cu viaţa pe care o duc iar peste 60% dintre ei apreciază că lucrurile se îndreaptă în direcţia bună în viaţa personală.

"Marea lor majoritate - 74% - sunt satisfăcuți cu viața pe care o duc, iar peste 60% dintre ei apreciază că lucrurile se îndreaptă în direcția bună în viața personală.

Faptul că 70% dintre tineri sunt mulțumiți de locul de muncă pe care îl au ne determină pe noi, cei care azi guvernăm, să continuăm și să dezvoltăm politicile publice care să încurajeze tinerele generații să rămână și să își dezvolte carierele și afacerile în România. Sistemul de educație, situația economică, șomajul, locuințele, mediul înconjurător și schimbările climatice sunt priorități ale tinerilor noștri, deci și ale noastre.

Folosirea șansei enorme a celor 80 de miliarde de euro - bani europeni care vor ridica standardele serviciilor publice și vor crește oportunitățile de dezvoltare a mediului antreprenorial - se dovedește a fi, în aceste condiții, un angajament pe care administrația publică, Executivul, trebuie să îl îndeplinească pentru a nu dezamăgi tânăra generație, pentru care implementăm, deja, cadrul unui viitor mai bun, la noi acasă, în România Europeană, care susține valorile euro-atlantice." a mai susținut premierul Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel