Nelu Tătaru: E ca în război, viață contra moarte. Deja e prea târziu!

foto Facebook Nelu Tătaru
foto Facebook Nelu Tătaru

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, atrage atenția că situația, în valul 4 COVID-19, e ca pe front: se moare! 

Nelu Tătaru face un apel către români să ia acum măsuri pentru a nu fi prea târziu pentru ei și pentru cei apropiați lor. El subliniază că situația e ca pe front. ”Se moare” scrie fostul ministru al Sănătății, într-o postare. 

”442 decese. 1.667 internați la ATI. 16.743 cazuri noi de persoane infectate.

Cu toții suntem supuși greșelii și unii suntem neîncrezători, dar, de această dată, e ca în război... viață contra moarte! Și dacă sunteți dintre cei care încă mai au dubii, încercați să treceți pe lângă un spital și priviți către Unitatea de Primiri Urgențe. Majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenți, nevaccinați sau care își doresc să fie salvați, dar deja e prea târziu. Așa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele. E ca pe front….Se moare! Se întâmplă! Există mii de apeluri în așteptare! Epuizare! Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeți cu mintea pentru viața dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi… înainte să fie prea târziu. E foarte ușor să critici, să dezbini, să arunci cu noroi, să iei decizia să nu faci nimic. Aleg, ca medic, ca om, ca părinte, frate, ca simplu cetățean să spun ceea ce cred, să spun ceea ce văd și să fac tot ceea ce pot pentru viață. Zilele devin din ce în ce mai negre, iar adevărul este unul dur.” a scris fostul ministru al Sănătății, pe Facebook. 

Bilanț crunt astăzi, 12 octombrie 2021

Astăzi, în România, la ora 13:00, moment în care se furnizează bilanțul zilnic, la 24 de ore, al infectărilor cu Coronavirus din țara noastră, au fost anunțate 16.743 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. A fost record de infectări cu boala dată de coronavirus, în țara noastră. A fost record și de decese: 442 de persoane au murit din cauza COVID-19, în intervalul 11.10.2021 (10:00) – 12.10.2021 (10:00). 226 bărbați și 216 femei, arată raportul INSP. Două tinere, dintre cei raportați la decese din cauza COVID-19, ambele de 26 de ani, una din Caraș-Severin, alta din Prahova, și-au pierdut viața în urma infectării cu SARS-CoV-2. Nici una, nici cealaltă nu aveau alte probleme de sănătate și aleseseră să nu se vaccineze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel