Nebunie pe străzile din Buenos Aires. Messi și colegii săi au defilat cu trofeul printre milioane de argentinieni / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Este nebunie pe străzile din Buenos Aires, după ce Messi și colegii săi au ajuns cu trofeul în Argentina.

Echipa de fotbal a Argentinei, condusă de Lionel Messi, a fost primită cu căldură acasă, după ce a câștigat al treilea titlu de Cupă Mondială FIFA. Echipa a fost primită de milioane de fani care erau disperați să vadă fotbaliștii lor preferați.

Suporterii s-au adunat în număr mare lângă autobuzul echipei, aplaudându-i, ridicând mâinile și telefoanele mobile cu speranța de a obține o strângere de mână sau o poză. Unii fani s-au urcat pe mobilierul urban pentru a asista la marea paradă a celor mai noi campioni ai lumii fotbalului.

„O revenire de care să ne amintim! #FIFAWorldCup | #Qatar2022”, a fost scris pe contul de Twitter Cupa Mondială FIFA, conform zeenews.

CITEȘTE ȘI     -    Ce este "bisht", mantia neagră cu care a fost îmbrăcat Lionel Messi la Cupa Mondială - Foto/Video

Și România a fost „reprezentată“ la Cupa Mondială din Qatar

Stewardeza româncă Adriana Paul a fost cea care a ținut, la finala Cupei Mondiale din Qatar, trofeul pe care l-a primit starul argentinian Lionel Messi. Ea s-a aflat pe scenă, alături de oficiali din fotbal, reprezentanți din Qatar, dar și alte stewardese.

Adriana a publicat fotografii pe contul personal de Instagram (vezi imaginea AICI).

CITEȘTE ȘI     -    De ce a plâns Angel Di Maria la finala Campionatului Mondial. Nu e din cauza fotbalului

Cupa Mondială din Qatar, ediția cu cele mai multe goluri marcate

După edițiile din 1998 şi 2014, cu 171 de goluri marcate fiecare, ediția Campionatului Mondial din Qatar a înregistrat un nou record de goluri cu 172 de reușite. Printre superlativele acestei ediții, mai amintim și faptul că portughezul Cristiano Ronaldo, argentinianul Lionel Messi şi mexicanii Andres Guardado şi Guillermo Ochoa s-au alăturat clubului fotbaliştilor cu câte cinci participări la Cupa Mondială.

Anterior, clasamentul îi includea pe neamțul Lothar Matthaeus, italianul Paolo Maldini, italianul Gianluigi Buffon şi mexicanul Antonio Carbajal.

De asemenea, Stephane Frappart este prima femeie care a arbitrat la un Campionat Mondial de Fotbal masculin (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel