Muștar, beneficii la care nu te-ai fi gândit

Febră
Febră

Consumul frecvent de muștar are beneficii pentru sănătate.

Afecțiuni respiratorii

Reduce congestia nazală și senzația de presiune de la nivelul sinusurilor. În plus, favorizează eliminarea mucusului în exces, astfel încât vei reuși să dormi chiar și atunci când ești răcit/ă. Dacă ai probleme cu durerile în gât și nu poți înghiți, tot muștarul este remediul adecvat.  

Dureri

Compresele preparate din ulei sau semințe de muștar au un efect analgezic și sunt utile la finalul antrenamentelor intense, pentru a preveni febra și durerile musculare. De asemenea, pot fi utilizate și de persoanele care suferă de reumatism, pentru a facilita mișcarea fără durere. Cu toate acestea, trebuie să ții cont să nu aplici niciodată pastă de semințe de muștar direct pe piele. Are un efect de încălzire locală și ar putea să cauzeze înroșire sau bătături. Utilizează pansamente sterile de fiecare dată pentru a preveni efectele adverse, notează eva.ro.

Acnee

Dacă suferi de acnee, muștarul poate ameliora semnificativ aspectul tenului tău. Prăjește semințe de muștar în ulei de susan sau de cocos și folosește uleiul rezultat, după răcire, în locul cremei tale de față. Pielea va deveni fină și catifelată, iar leziunile acneice se vor vindeca mai repede.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel