EXCLUSIV  Mugur Ciuvică: Ministerele astea două vor fi HORROR. Hoţie generalizată din prima secundă

Mugur Ciuvică a tras un semnal de alarmă cu privire la două ministere. 

 

Mugur Ciuvică şi-a exprimat dezacordul cu privire la nominalizările lui Cristian Ghinea şi Vlad Voiculescu în Guvernul Cîţu. 

"Noi îl ştim pe Vlad Voiculescu de când era ministru. De asta zic eu că Guvernul ăsta e mai prost decât anteriorul. 

Ghinea, spre exemplu, a fost un soroşist toată viaţa. Toate ONG-urile sunt legate la fondurile lui Soroş. Fundaţiile lui Soroş sunt specializate, pentru că oricât de filantrop ar fi, nu dă bani degeaba aşa. El le-a spus să îşi ia banii de care au nevoie de la Europa. Şi ei s-au specializat în asta. 

Deci să iei un soroşist şi să îl pui la Fonduri Europene e o ticăloşie maximă. La fel şi la sănătate, cu Vlad Voiculescu, care este în zona asta de afaceri private în domeniul medical. Lăsând la o parte partea securistă, să îl iei pe ăsta, care din zona asta şi-a câştigat existenţa, zona asta a favorizat-o cât a putut şi când a fost ministru al Sănătăţii, să îl aduci înapoi şi să îi dai şi fondurile de la CNAS şi de la Minister, este o mega ticăloşie. Dar dacă nu va ţipa nimeni pe tema asta, autorităţile statutului  nu se vor sesiza, o să ne uităm cu toţii cum se vor scurge banii ăia puţini de la sănătate pe nişte filiere susţinute de şmecherii din spatele lui Vlad Voiculescu. Ministerele astea două sunt horror. O să fie o hoţie oficializată din prima secundă în care au depus jurământul", a declarat Mugur Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel