MRU, la SIE. Rovana Plumb: Cum va afecta votul UNPR buna guvernare a coaliției

Președinta interimară a PSD, Rovana Plumb, este că părere că micile diferențe de abordare din coliția de guvernare nu trebuie să afecteze bunul mers al guvernării. 

"Coaliția este stabilă", a spus Rovana Plumb la Antena 3. Ea a adăugat: "Coaliția pentru guvernare nu a cuprins în niciun fel vreo discuție sau vreo prevedere legată de numirea vreunui șef sau altul. Se concentrează pe guvernare. Este o coaliție bazată pe principii solide și care urmărește respectarea angajamentelor asumate în 2012. Nu s-a discutat despre vreo numire în ceea ce privește șefii serviciilor respective. Sper ca diferențele de abordare să nu influențeze mersul bunei guvernări. În echipă cu dl Oprea, care este un om de cuvânt, sper să ne respectăm în continuare angajamentele".

Președinta interimară al PSD a precizat că ea și-a exprimat opinia personală de nu vota pentru susținerea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE și că, din discuțiile cu colegii săi din PSD, partidul nu va vota pentru susținerea lui MRU. Politiciana a adăugat că președintele Klaus Iohannis nu s-a consultat cu PSD înainte de a-și prezenta propunerea, deși președintele a spus la începutul mandatului că se va consulta în ceea ce privește numirea unor oameni în funcții cheie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel