MOȚIUNE de CENZURĂ împotriva Guvernului Cioloș. Pro sau contra?

Ideea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Dacian Cioloș este susținută de tot mai mulți social-democrați.

Fostul ministru de finanţe social-democrat Eugen Teodorovici a declarat, vineri: "Eu am spus-o, de la momentul în care s-a votat în Parlament acest guvern, că a fost o greşeală. O spun şi astăzi. A fost o greşeală atunci. Domnul preşedinte Iohannis a fost foarte abil în a ne pune nouă în braţe, parlamentarilor, sarcina de a vota un astfel de guvern, prin mijloace pe care, sper, cândva, cu toţii să le ştim şi să fie la lumină. Unii le mai ştim, le mai bănuim. Acum încearcă să fie la fel de abil şi să spună că nu este guvernul domniei sale".

[citeste si]    

Eugen Teodorovici a mai spus că Guvernul condus de Dacian Cioloș este împotriva a tot ceea ce înseamnă România. "E frustrant pentru că oamenii din acest guvern nu răspund. (...). Hai să fie un guvern politic, care să răspundă. (...). Cum l-aş califica? E puţin să spun anti-tot ceea ce înseamnă România, de la simboluri până la viaţa de zi cu zi. Efectiv ei luptă împotriva noastră ca ţară", a susţinut social-democratul. El a adăugat că o soluţie este o nouă guvernare. "Orice zi ne va costa pe noi ca ţară, ca politicieni care vrem să guvernăm în viitor această ţară, pentru că e greu să repari o zi de nerealizare în orice domeniu", a conchis Eugen Teodorovici.

Este doar ultima declarație despre moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern. Votați în sondajul DCNews dacă sunteți de acord sau nu cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cioloș după alegerile locale 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel