Miting împotriva Guvernului! Ce anunț a făcut Alina Gorghiu

PNL va organiza marţea viitoare, când în Parlament se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură, un miting de protest faţă de Guvern în Parcul Izvor, a anunţat copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu.

"Mitingul din data de 29 septembrie va avea inclusiv această componentă (n.r. - votul prin corespondenţă)", a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a susţinut că liberalii fac apel atât la filialele PNL din apropierea Capitalei să participe, cât şi la bucureşteni.

[citeste si]

"Mâine (miercuri - n.r.) după plenul reunit vom avea şedinţa de unificare şi vom fi în măsură să vă dăm toate detaliile. Apelul nostru va fi nu doar la filialele judeţene din apropierea Bucureştiului, ci va fi un apel adresat inclusiv bucureştenilor care ştiu ce înseamnă discursul dublu al PSD, ce înseamnă criza de imagine în care PSD împreună cu partidele aflate la guvernare ne conduc, ce înseamnă cât de rău este să menţii o formulă de compromis la Palatul Victoria doar de dragul de a nu-ţi compromite tu şansele la Congresul PSD, de exemplu", a afirmat Gorghiu, precizând că mitingul va avea loc în Parcul Izvor.

PNL a depus luni la Parlament moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!".

Documentul va fi citit miercuri, la ora 10,00, şi dezbătut marţea viitoare, de la aceeaşi oră, în plenul reunit, a anunţat preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel