Mirel Palada: Klaus Iohannis, mici bufeuri, excese de bâzdâc prezidențial

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că în locul președintelui Klaus Iohannis ar fi fost mai exigent cu premierul Victor Ponta, în sensul că i-ar fi cerut actele medicale. Luni, Klaus Iohannis i-a cerut actele medicale prim-ministrului și apoi a semnat pentru interimatul lui Gabriel Oprea în fruntea Guvernului.

"Avem comunicatul oficial al Președinției care a acceptat numirea interimară a lui Gabriel Oprea. De mâine își va lua biroul care deja este acolo. Dânsul are un birou la etajul 1. Cu logica politică se face o furtună într-un pahar cu apă. Nu este prima dată când un înalt demnitar al statului român se află într-o situație de problemă de sănătate. Doar cine n-a trecut printr-o problemă de sănătate nu știe ce se poate întâmpla uneori. Uneori trebuie să iei o pauză de la cursurile firești", a declarat Mirel Palada, la B1 TV, în emisiunea moderată de Cătălin Striblea.

Victor Ponta publică pe Facebook buletinul medical cerut de Klaus Iohannis

Consilierul de stat în Guvernul României a adăugat: "Trăim într-o normalitate instituțională dincolo de micile bufeuri, excese de bâzdâc prezidențial, care a vrut neapărat să vadă actele, ok, a văzut actele, dânsul a vrut să facă un mic exces comunicațional, dar dincolo de aceste elemente de decor, de stil, trăim într-o logică a unei relații instituționale deocamdată normale, unde persoanele care comentează încearcă să scoată în evidență extraordinaritatea situației, caracterul său absolut ieșit din comun, vai, ce dezastru, Coană Mițo, da' ai văzut rapița, Vai, Ponta, Vai, Oprea, Vai, șerpilienii, Vai, Iohannis... Evident că asta face rating, că fiind învățați să trăim în această logică a excesului de comunicare și gândire conspirațională, toată lumea mușcă din această momeală, dar părere mea este să încercați și punctul de vedere normal, al unui om care este în spital, care are nevoie să-și repare piciorul, este o problemă destul de gravă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel