Mircea Badea reacționează dur la un articol scris de Mircea Marian

gadea-badea-voiculescu
gadea-badea-voiculescu

Mircea Badea nu tolerează ”slugile băsiste”, așa cum le numește el. Vedeta Antenei 3 a postat un mesaj dur pe Facebook după ce Mircea Marian a publicat un articol și o poză pe care Mihai Gâdea a postat-o pe rețeaua de socializare.

”O fotografie postată pe contul de facebook al lui Mihai Gâdea îl arată pe Dan Voiculescu fericit, înconjurat de admiraţia celor mai importanţi dintre colaboratorii săi.

Fotografia nu indică locul în care a fost făcută, dar pare că cei trei se aflau în Prater, cel mai mare parc din Viena. Ea a fost postată la 30 decembrie pe contul de facebook al lui Gâdea, prin intermediul telefonului mobil.", scrie Mircea Marian , în materialul care are titlul: TUPEU. Voiculescu i-a scos pe Gâdea şi Badea prin Viena.

Reacția lui Mircea Badea nu s-a lăsat așteptată. ”Vaaaai, dar cât de cretini sunt propagandiștii băsiști care descoperă și anunță ca pe o dezvăluire ceea ce și eu și Gâdea am postat acum zece zile ?!?! Adevaru' e că, dacă n-ar fi retardați, n-ar fi băsiști”. [caption id="attachment_268723" align="aligncenter" width="570"] fotografia pusă de Mihai Gâdea pe Facebook[/caption]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel