Voiculescu, intervenție-FULGER după acuzația lui Ghiță

Dan Voiculescu a cerut să aibă o intervenție în direct, la Antena 3, după ce Sebastian Ghiță a spus că acesta era un apropiat al șefilor SRI.

Dan Voiculescu a declarat că i se pare nedrept că este amestecat într-o poveste urâtă. El a spus că nu s-a întâlnit niciodată cu Florian Coldea. 

[citeste si]

"Nu intervin, de regulă, în emisiunile de la Antena 3, dar mi se pare important să clarificăm un lucru: nu am avut nicio întâlnire cu Florian Coldea, nicăieri! Nu am avut întâlniri private, nici oficiale. Nu vreau să fiu amestecat cu ce au făcut oamenii ăștia... pentru că au făcut 'crime'. Îl rog pe Sebastian Ghiță să clarifice, pentru opinia publică, ce a vrut să spună. Nu am avut nicio relație cu Florian Coldea. La ora actuală, am destule dovezi că acești oameni mi-au furat trei ani din viață pe care nu mai poate nimeni să mi-i dea înapoi. Nu am avut nicio întâlnire nici cu Kovesi, nici cu Coldea, nici cu SRI. Mi se pare nedrept să fiu amestecat în această poveste urâtă!", a zis Dan Voiculescu la Antena 3.

Dan Voiculescu este un om liber după ce a executat doi ani și 11 luni din cei 10 ani de închisoare

"Mi-au fost furați trei ani din viață. Acești trei ani nu mi-i dă nimeni, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în pușcarie, am avut două sentimente deosebite, profunde, care au ieșit în evidență. Primul sentiment a fost unul de durere a pleoapelor, pentru faptul că stăteam cu ochii închiși mai mult de jumătate de zi. Mi-am creat un fel de acvariu în care am încercat și am reușit să trăiesc. Am trăit trei ani într-un acvariu", a afirmat Dan Voiculescu, după ce instanța a decis definitiv eliberarea să condiționată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel