Mircea Badea, reacție DURĂ după conferința Iohannis - Trump

Mircea Badea a comentat conferința de presă la care au participat Klaus Iohannis și Donald Trump.

"In conferinta de presa de dupa intalnirea cu presedintele Romaniei, Donald Trump a vorbit urias majoritar despre Qatar.

La intrebarile sereistilor degizati in "jurnalisti", adusi de Iohannis pentru a-i ridica mingi la fileu, Trump a raspuns sablon. Principala mea grija acum ar fi ca teroristii de pe planeta au aflat ca existam", a spus Mircea Badea.

Jurnalista care a profitat de conferința de presă pentru a anunța publicul american că există corupție în România este de la Gigi24. Ea l-a întrebat, aproape retoric, pe președintele Trump, dacă nu sunt puse în pericol afacerile și parteneriatul strategic, ”pentru că avem corupție în România în ciuda luptei anticorupție”.

Președintele Trump i-a răspuns că sunt mulți investitori care merg în România și dorește ca investițiile să crească. ”Se văd progrese importante, meritați felicitări”, a spus Trump. 

De asemenea, un ziarist de la Hotnews l-a întrebat pe președintele SUA ce părere are despre lupta anticorupție "care este subminată de unii politicieni, de mlaștina de la București".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel