EXCLUSIV  Chirieac, oprit să pună o întrebare. La ce ar fi trebuit să răspundă Trump

Bogdan Chirieac a început să-i adreseze o întrebare președintelui Donald Trump, la conferința de presă din grădina Casei Albe. Un funcționar i-a luat pur și simplu microfonul din mână, iar presa americană a continuat să-l chestioneze pe Donald Trump pe marginea audierilor din Senat, un subiect fierbinte din politica internă a Statelor Unite.

Ce ar fi vrut să-l întrebe Chirieac pe președintele Statelor Unite?

”După declarația post-Taormina a dnei Merkel, care spunea că Europa nu se mai poate baza pe Statele Unite, i-a sugerat cumva președintelui Iohannis să fie mai degrabă alături de SUA decât de Uniunea Europeană”.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, după mitingul G7 de la Taormina, că "vremea în care ne puteam baza pe deplin unii pe alții aproape s-a încheiat", făcând aluzie la relația dintre Europa și SUA. "Noi, europenii, trebuie să ne luăm destinul în mâini", a spus Angela Merkel la Munchen, după o întrevedere tensionatp între președintele american și unii lideri occidentali. Cancelarul german a adăugat, însă, că relația de prietenie cu SUA și Marea Britanie trebuie să continue, chiar dacă Europa nu se mai bazează pe Statele Unite. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel