Mircea Badea, DENUNȚ împotriva lui Klaus Iohannis

Mircea Badea a spus că vrea să facă un denunț după o fotografie "foarte tare".

Mai precis, este vorba despre o poză publicată de jurnalista Ramona Avramescu, desemnată de Klaus Iohannis să-i pună întrebări lui Donald Trump, după discursurile ținute de cei doi șefi de stat la Casa Albă.

(w670)

Jurnalista s-a lăsat fotografiată, zâmbitoare, lângă un zid din Berlin pe care scrie 'Fuck Donald Trump'.

"Vreau să fac orice se va putea. Să vedem ce pot să fac. Aș vrea să fac un denunț - așa e la noi în România, cu denunțuri. Deci am să fac orice pentru ca fotografia să ajungă la Administrația Tump, la un nivel cât mai înalt astfel încât Administrația Trump să vadă cam cum se pune problema la partea română primită generos pe peluza Casei Albe și desemnată să-i pună întrebări chiar lui. Denunțul mi se pare un lucru de făcut. (...) Uitați ce fericită este lângă zidul pe care scrie Fuck Trump, dânsa fiind desemnată de Klaus Iohannis, pe peluza Casei Albe, să îi pună întrebări președintelui SUA. ", a zis Mircea Badea.

[citeste si]

"O să fac tot posibilul ca această imagine să ajungă undeva cât mai sus în atenția Administrației Trump, pe sistemul denunț. Noi, în România, fetișizăm denunțul. Este suprema dovadă de moralitate și de acțiune civică, ca atare intenționez să o denunț nu doar pe doamna Avramescu, dar mai ales pe președintele României, Klaus Iohannis, cât mai sus în Administrația Trump pentru că domnul Iohannis și-a ales întrebători care se pozează mândri lângă 'Fuck Donald Trump'. Vreau să ajungă, pe bază de denunț, cât mai sus în Administrația Trump, această fotografie", a mai zis realizatorul TV la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel