Urmărește emisiunea live


Iohannis, impresii după întâlnirea cu Trump

Preşedintele Klaus Iohannis îi mulţumeşte preşedintelui SUA Donald Trump pentru sprijinul său puternic faţă de statul de drept şi lupta împotriva corupţiei, subliniind în acelaşi timp importanţa Parteneriatul strategic dintre cele două ţări. 

"O întâlnire grozavă, astăzi, cu preşedintele Donald J. Trump! Împreună am decis să facem Parteneriatul nostru strategic mai puternic, mai bun, mai durabil. Acest lucru va duce în curând la un schimb economic îmbunătăţit şi la un comerţ mai bun. Îi mulţumesc preşedintelui Trump pentru sprijinul său puternic faţă de statul de drept şi lupta împotriva corupţiei în România", a scris Iohannis, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, după conferinţa de presă susţinută alături de omologul său american. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la conferinţa de presă cu omologul său american, Donald Trump, că Parteneriatul strategic dintre România şi SUA trebuie să devină mai puternic, să definească relaţiile bilaterale dintre cele două ţări. Totodată, Iohannis a subliniat că ţara noastră se bazează pe Parteneriatul cu SUA în ceea ce priveşte Flancul estic. 

Preşedintele Statelor Unite a afirmat explicit angajamentul SUA faţă de Articolul 5 al Tratatului Nord Atlantic, prin care toate statele membre sunt solidare cu oricare membru atacat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel