Ministrul Sănătății, vizită de lucru la UN SPITAL

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a vizitat un spital, vineri. 

El a mers la ambulatoriul Spitalului de Urgenţă Judeţean Bistriţa, secţiile de chirurgie, obstetrică-ginecologie şi noul bloc operator centralizat. În cadrul vizitei de lucru, ministrul a discutat cu preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, şi cu managementul Spitalului de Urgenţă, Mircea Gelu Buta.

Preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud a primit asigurări din partea ministrului Sănătăţii că spitalul din Bistriţa va beneficia într-un timp relativ scurt de un computer tomograf de ultimă generaţie şi că vor fi căutate surse de finanţare pentru extinderea secţiei de terapie intensivă şi pentru achiziţionarea unui accelerator de particule pentru viitorul centru de radioterapie al Spitalului de Urgenţă Judeţean. Centrul va fi construit de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Primăria municipiului Bistriţa.

[citeste si]

"Aceste lucruri sunt prioritatea noastră zero şi mă bucur că noi, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, avem în Guvernul României şi în Ministerul Sănătăţii un partener serios, alături de care vom creşte calitatea actului medical pentru bistriţeni, aici, la noi acasă, în Bistriţa-Năsăud. Am început o revoluţie în zona medicală şi nu ne vom opri aici", a afirmat Radu Moldovan, conform comunicatului de presă.

Spitalul de Urgenţă Judeţean Bistriţa a beneficiat în ultimii cinci ani de investiţii de circa 20 de milioane de euro în modernizarea şi construcţia unor noi secţii, dar şi în tehnică medicală de ultimă generaţie. Aceste proiecte au fost finanţate de Guvernul României şi CJ Bistriţa-Năsăud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel