Ministrul Drulă, mulțumit de buget: „Putem respecta promisiunea. Alocări record pentru investiții”

Ministrul este bucuros că a reușit să-și respecte promisiunea electorală
Ministrul este bucuros că a reușit să-și respecte promisiunea electorală

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a spus că promisiunea făcută în campanie legată de investiții în infrastructura României va putea fi respectată cu suma de 14,1 miliarde lei alocată Ministerului pe care îl conduce.

„Eu mă bucur foarte mult că ne putem respecta promisiunea pe care am făcut-o în fața electoratului și pe care o avem în programul de guvernare: să facem investiții. Este un buget cu alocări record pentru investiții. Avem 8 miliarde de lei, ceea ce este cea mai mare sumă din ultimul deceniu, și o creștere de 30% față de anul trecut, pentru investiții din fonduri europene: căi ferate, autostrăzi, infrastructură portuară, de metrou ș.a.m.d”, a transmis el, la Digi 24.

„N-am uitat deloc și chiar am dat o atenție deosebită domeniului feroviar și dovada este că avem cea mai mare alocare din ultimii 10 ani pentru întreținerea infrastructurii feroviare, vorbesc de 1,41 miliarde de lei, creștere de 16%  față de anul trecut. Acești bani sunt banii care merg în acele reînnoiri/reabilitări de cale ferată, eliminarea de restricții de viteză, refacerea șinelor, traverselor, terasamentului”, a continuat ministrul Drulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel