Ministrul de Externe, Ramona Mănescu, întrevedere cu ambasadorul Israelului

[] []

09 aug 2019 / 20:49
Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, l-a primit, vineri, pe ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, David Saranga, cei doi oficiali discutând şi despre o viitoare reuniune interguvernamentală româno-israeliană.

 'Ambele părţi şi-au exprimat satisfacţia pentru nivelul excelent al relaţiei bilaterale dintre România şi Statul Israel şi au evidenţiat dorinţa comună de aprofundare a cooperării dintre cele două state, atât în planul dialogului politic, cât şi în domeniul economic şi sectorial. În context, a fost reiterat interesul comun pentru organizarea celei de a treia reuniuni interguvernamentale româno-israeliene care va reprezenta o nouă etapă în direcţia consolidării relaţiilor dintre cele două state', se arată într-un comunicat al MAE.

Interlocutorii au menţionat, arată sursa citată, 'buna cooperare între cele două ţări în forurile multilaterale'. 'Ministrul român a reiterat disponibilitatea României de a susţine, în continuare, dezvoltarea dialogului Israelului cu Uniunea Europeană', se mai arată în comunicat. Totodată, punctează MAE, 'a avut loc un schimb de opinii cu privire la subiectele de interes comun de pe agenda regională şi internaţională, cu accent pe evoluţiile din regiunea Orientului Mijlociu'. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22