Ministrul Culturii dă cărțile pe față după scrisoarea devastatoare primită

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a avut o reacție după ce a fost acuzat de lipsă de transparență privind decizia de a-l elibera din funcție pe Bogdan Stanoevici.

Andreea Gîta (director de cabinet al secretarului de stat Bogdan Stanoevici) a transmis o scrisoare deschisă către Ministrul Culturii prin care îi reproșa acestuia modul în care secretarul de stat a aflat că a fost demis.

[citeste si]

Iată replica lui Vlad Alexandrescu: "Decizia primului-ministru, dl. Dacian Cioloș, privind eliberarea domnului Bogdan Stanoevici din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii a fost făcută publică în data de 29 decembrie 2015, și publicată imediat în Monitorul Oficial. Conform legii, aparatul de lucru al unui secretar de stat se dizolvă odată cu eliberarea sa din funcție. Acuzațiile dvs. privind lipsa de transparență nu sunt întemeiate. Vă dau asigurări că transparența este principiul fundamental al mandatului meu de ministru; în acest sens am lucrat împreună cu echipa din minister la o nouă structură organizatorică a instituției, publicată și ea în Monitorul Oficial (ieri, 4 ianuarie). Noua structură asigură operativitatea, eficiența și transparența activității ministerului Culturii și îndeplinirea coerentă a atribuțiilor sale".

VEZI ȘI: Scrisoare devastatoare din guvern pentru un ministru. 'Cum se poate așa ceva?'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel