Urmărește emisiunea live



Ministrul Alexandru Rafila, mulțumiri ambasadorului Marii Britanii pentru proiectele derulate în România

FOTO: Facebook @ Ministerul Sănătății
FOTO: Facebook @ Ministerul Sănătății

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, i-a mulțumit Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, pentru relația de bună colaborare în proiectele dezvoltate în România.

”Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila i-a mulțumit Excelenței Sale domnul Andrew Noble, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, pentru buna colaborare avută pe parcursul ultimilor ani și pentru directa implicare în proiecte importante dezvoltate în România împreună cu Hospice Casa Speranței, pentru îngrijiri paliative și Salvați Copiii, pentru folosirea în siguranță a internetului de către copii și pentru prevenirea traficului de persoane.

Dezvoltarea colaborării și implementarea unor modele de bună practică privind asistența medicală, mai ales prin dezvoltarea serviciilor ambulatorii de medicină de familie și de specialitate, precum și introducerea disciplinei Educație pentru sănătate în școli, vor continua în viitorul apropiat.

Îi urez Excelenței Sale domnul Andrew Noble, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, felicitări pentru modul în care și-a îndeplinit misiunea în România, multă sănătate și succes în activitățile viitoare”, a transmis Ministerul Sănătății pe Facebook.

Citește și: Ministerul Sănătății, apreciat la Bruxelles pentru Strategia Națională de Digitalizare în Sănătate. Despre ce este vorba concret

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel