Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, discuție cu preşedintele Comisiei de politică externă din Vietnam despre cooperarea în domeniul muncii

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, l-a primit joi pe preşedintele Comisiei pentru politică externă din cadrul Adunării Naţionale a Republicii Socialiste Vietnam, cu rang de ministru, Nguyen Van Giau, şi a vorbit cu acesta inclusiv despre cooperarea în domeniul muncii şi justiţiei sociale.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Ramona Mănescu a solicitat sprijinul preşedintelui Comisiei pentru politică externă în vederea accelerării demersurilor de acreditare a exporturilor româneşti de produse de origine animală pe piaţa din Vietnam.

'Cooperarea în domeniul muncii şi justiţiei sociale a reprezentat un element important al agendei discuţiilor, ambele părţi exprimându-şi angajamentul pentru menţinerea unui dialog susţinut între instituţiile de profil', arată MAE. Totodată, ministrul a vorbit despre intensificarea cooperării în sfera agriculturii, inclusiv prin schimbul de specialişti pe teme de interes comun.

Ramona Mănescu a subliniat susţinerea României pentru dezvoltarea cooperării UE - Vietnam, recent consolidată prin semnarea, pe durata preşedinţiei române a Consiliului UE, a Acordului de Liber Schimb şi a Acordului privind Protecţia Investiţiilor, precizează MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel