Ministerul Sănătății anunță numărul centrelor de vaccinare împotriva Covid-19

Direcțiile de Sănătate Publică din toată țara au desfășurat o ședință în vederea pregătirii centrelor de vaccinare.

Numărul centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 identificate până acum

Astăzi, 9 decembrie 2020, a avut loc o ședință de lucru cu Direcțiile de Sănătate Publică din toată țara, în continuarea întâlnirii de ieri, 8 decembrie, privind pregătirea centrelor de vaccinare. La întâlnire au participat dr. Valeriu Gheorghiță, Președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) și dr. Andrei Baciu, Secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepresedintele CNCAV.

Astfel, până în momentul de față, au fost identificațe 352 de centre fixe pentru vaccinarea personalului medical și a celui medico-social, 663 de centre fixe și 78 centre mobile pentru vaccinarea celorlalte categorii populaționale, conform Strategiei de vaccinare.

Menționăm că numărul centrelor de vaccinare va fi actualizat în funcție de nevoile identificate în fiecare etapă a campaniei de vaccinare, pentru a facilita accesul echitabil al tuturor persoanelor care doresc să se vaccineze. Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului., potrivit unui comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel