Urmărește emisiunea live


Mihai Tudose, întâlnire cu #REZIST. CUTREMUR între PROTESTATARI

Este revoltă între protestatarii din Piața Victoriei, după ce reprezentanții unora dintre ei au mers la întâlnirea cu Mihai Tudose. 

Alianța Strada transmite cu privire la această întâlnire:

”Consideram aceasta inalnire ca un compromis inacceptabil facut de aceste grupari civice cu guvernul caruia noi, si alte sute de mii de oameni, ii cerem DEMISIA de aproape un an! Oricum acest demers vine prea tarziu, tinand cont de faptul ca protestatarii i-au chemat in repetate randuri, in Piata Victoriei, pe reprezentantii guvernului!

Suntem solidari cu nemultumirea ONG-urilor amintite mai sus, asa cum am fost si suntem solidari fara rezerve cu nemultumirile tuturor protestatarilor din Romania si diaspora, din randurile carora provenim ca formatiune politica. Dar, nu putem fi de acord cu o negociere, indiferent din ce parte vine sau va veni!

[citeste si]

Guvernul Tudose (si niciun alt guvern PSD/ALDE) nu a avut, nu are si nu va avea niciodata intentia de a intari democratia, de a stopa abuzurile si incompetenta din Romania. Aceste abuzuri asupra principiilor democratiei sunt comise, si raman nesanctionate, de catre insasi ministrii acestui guvern.

Speram ca acest guvern sa devina cat mai curand "de trista amintire" pentru ca PSD/ALDE si satelitii lor nu au avut, nu au si nu vor avea niciodata din partea noastra increderea ca pot sau vor sa salveze Romania!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel